ponosne na tatu

Show na poluvremenu Super Bowla je oduševio, a mnogima su za oko zapele lijepe Eminemove kćeri na tribinama stadiona

14.02.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Hailie Mathers i Alaina Scott prisustvovale su veličanstvenom Super Bowlu, a n tribinama su bile kao podrška svom tati, slavnom Eminemu koji je u poluvremenu sportskog spektakla nastupio zajedno s Dr. Dreom, Snoop Doggom, Mary J. Blige, Kendrickom Lamarom i gostom iznenađenja, 50 Centom

Eminemove kćeri bile su ponosne navijačice na ovogodišnjem Super Bowlu, a s tribina su pratile nastup svog oca, repere Eminema koji se među ostali slavnim imenima nastupio na jednom od najspektakularnijih sportskih događaja.

26-godišnja Hailie Mathers na svom Instagramu podijelila je niz fotografija, a među njima i onu na kojoj pozira na tribinama stadiona SoFi u Los Angelesu zajedno sa sestrom Alainom Scott.

Odjevena u traperice s prorezima, tenisice i kožnu jaknu, Halline je uz selfie sa sestrom na Instagram Storyju podijelila niz fotografija i snimaka utakmice i nastupa te i jednu fotografiju afterpartyja koji se održavao u organizaciji s 50 Centom. Alaina je također otkrila i neke detalje iz privatnog života pa je objavila i dvije fotografije je uz koje je napisala: 'Došla sam na koncert i pogledati malo footballa, navijamo za Detroit i podržavamo Stafford. Idemooooo.'Na dvije objavljene fotografije pozirala je sa zaručnikom Matta Moellera.

Ipak, najviše pažnje je privukla fotografija na koji Hailie pozira sa sestrom Alainom Scooct. 27-godišnja Alaina Eminova je biološka kćer koju je dobio iz braka s Kim Scott.

Lijepa brineta odrasla je u Detroitu te je mnofgima zapela za oko, što dokazuje i podatak kako na Instagramu broji više od dva milijuna obožavatelja.

  • +3
Eminem na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Inače, Eminem je početkom 2000-ih posvojio Alainu od njezine biološke majke Dawn Scott, koja je sestra blizanka njegove bivše supruge Kim Scott. Dawn Scott preminula je 2016. a sumnja se kako je uzrok smrti bilo predoziranje. Reper je također posvojio i 19-godišnjeg Stevieja Lainea, koji se ranije ove godine deklarirao kao nebinaran. 47-godišnja Kim Stevieja je dobila iz veze s bivšim partnerom Ericom Hartterom.

  • +4
Super Bowl 2022 Show Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia