RASPALJUJE MAŠTU

Sharon Stone provocira u jednodijelnom kupaćem kostimu

02.05.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sirovih strasi', 63-godišnja Sharon Stone, podijelila je s obožavateljima vijest o zdravstvenom stanju svog četveronožnog ljubimca, upotpunivši je fotografijom na kojoj je u prilično izazovnoj pozi

Glumica je tijekom vikenda sa svojim francuskim buldogom Joeom morala potražiti pomoć veterinara, no sve je prošlo u redu.

'Joe se vratio od veterinara', napisala je Stone uz fotografiju na kojoj uz Joea leži kraj bazena i dodala emotikon srca.

Zdravstveni problem svog ljubimca, zbog kojeg su išli veterinaru, glumica nije otkrila, ali je na fotografiji otkrila dio svoje zanosne figure u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Scena prebacivanje noge preko noge obilježila je karijeru slavne glumice, a ona je u svojim nedavno objavljenim memoarima otkrila kako ju je snimila na prevaru.

Naime, Stone u memoarima otkriva kako joj je član produkcije filma 'Sirove strasti' rekao da za snimanje kultne scene s prekriženim nogama skine donje rublje, pretvarajući se da se njeno intimno područje neće vidjeti na filmu.

  • +16
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Zgotovljeni film pozvana je gledati u prostoriju punu agenata i odvjetnika, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

'Tako sam prvi put vidjela snimku svoje vagine, dugo nakon što su mi rekli da se ništa ne može vidjeti i da trebam skinuti gaćice jer bijela reflektira svjetlost pa će svi misliti da imam gaćice. Bilo je mnogo stajališta o ovoj temi, ali budući da sam u raspravama ja ta s vaginom, dozvoli ću si reći da su druga stajališta iz perspektive jaja, a tamo smo bili ja i moji dijelovi', napisala je Stone, koja je nakon odgledanog filma ošamarila redatelja Paula Verhoevena.

Glumica navodi i kako je imala mogućnosti tražiti izbacivanje te scene iz filma, od čega je na kraju odustala.

'Razmišljala sam i razmišljala, i odlučila dopustiti ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon i zbog toga što sam ipak to učinila', rekla je Stone.