TEŠKO JE TO PODNIJELA

Trebalo joj je 13 godina da o svemu progovori javno: Sharon Stone otkrila sve o trenutku kada je izgubila skrbništvo nad sinom

20.04.2021 u 21:43

Bionic
Reading

Iako se bitka za skrbništvo između nje i mogula i novinara Phila Bronsteina vodila još 2004. godine, nakon čega je tada osmogodišnji Roan pripao ocu, Sharon Stone o svemu je tek sada progovorila

Danas 63-godišnjakinja, Sharon Stone tek je sada smogla hrabrosti progovoriti o mnogim stvarima koje su se dogodile u njezinoj prošlosti. A bilo je tu doista svega - od navodne samoinicijative kirurga da joj na svoju ruku poveća grudi, preko toga da je na prevaru skinula gaćice tijekom snimanja 'Sirovih strasti', a sada je odlučila i otkriti detalje iz bitke za skrbništvo nad sinom Roanom.

Riječ je o događaju iz 2004. godine, kada je nakon četiri godine došao kraj njezinom braku s medijskim mogulom Philom Bronsteinom. Njihov sin u to je vrijeme imao 4 godine, a kada je 2008. Sharon Stone izgubila skrbništvo, Roan je napunio osam.

U intervjuu za magazin Saga, holivudska zvijezda otkrila je i kako se osjećala u trenutku kada je ostala bez sina, priznavši kako nije mogla uopće normalno funkcionirati, ali i da je dane provodila plačući.

Nekako u to vrijeme, u javnost su iscurili i sudski spisi koji su otkrili kako je glumica namjeravala ubrizgati botoks u sinova stopala kako se ona ne bi znojila i imala neugodan miris.

  • +5
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

'Nakon što sam izgubila primarno skrbništvo nad Roanom, jednostavno više nisam mogla funkcionirati. Ležala sam po cijele dane na kauču i bila strašno umorna od cjelodnevnog plača. Nisam se mogla fokusirati na ništa osim toga da ponovno zagrlim svog sina. Ništa nije bilo važno osim toga da ga vratim natrag', priznala je Sharon Stone, koja je morala potpisati sporazum o povjerljivosti podataka kako ne bi otkrila detalje bitke za skrbništvo.

Sharon Stone i Phil Bronstein vjenčali su se 1998. godine, u doba kada je on bio dobro poznat novinar i finalist Pulitzerove nagrade za reportažu o padu filipinskog diktatora Ferdinanda Marcosa. Glumica je silno željela osnovati obitelj s njim, no pojavili su se problemi sa začećem. Nakon što je imala tri spontana pobačaja, 2000. godine par je posvojio sina Roana.

Godinu kasnije Sharon Stone preživjela je težak moždani udar, a 2004. došao je kraj njezinom braku nakon čega je krenula i mukotrpna bitka za skrbništvo, koju je ona na kraju i izgubila. Primarno skrbništvo dobio je Phil Bronstein, dok je glumica dobila tek priliku da viđa sina jednom mjesečno.

21-godišnji Roan danas je krenuo majčinim stopama i ima glumački debi u filmu 'What About Love', u kojem mu oca glumi Andy Garcia. Osim njega, Sharon Stone 2005. godine posvojila je sina Lairda, a godinu kasnije i kćer Quinn.