odvažna fotka

Sharon Stone pokazala liniju u leopard bikiniju: 'Spremna za ljeto'

26.05.2023 u 17:46

Bionic
Reading

65-godišnja glumica Sharon Stone pomiče granice, a pokazuje to i novom fotografijom na Instagramu. Zauzela je izazovnu pozu i poručila pratiteljima da je spremna za nadolazeće ljeto koje kuca na vrata

Još otkako je u bijeloj haljinici sjela na stolicu u filmu 'Sirove strasti', glumica Sharon Stone zna da je malo potrebno da bi pokazala svoj seksipil kojim jednostavno zrači. 65-godišnja glumica ovaj je put ipak otkrila malo više kože, a sve kako bi pratiteljima pokazala da je spremna za ljeto.

65-godišnja glumica na Instagramu je objavila vrlo izazovnu fotografiju u kojoj je pokazala kako joj stoji zeleni bikini s leopard uzorkom, a zbog zavodljive poze jasno se vidi i njezina stražnjica te istrenirano tijelo.

Zavodljiva poza pomalo liči onoj kakvu bi zauzele tinejdžerice slikajući se prije odlaska na plažu, no glumica je pokazala da i ona ima tijelo za pokazati te da su godine uistinu samo broj. Mnogi su pohvalili njezinu objavu, a kreatorica Vera Wang u komentarima joj je ostavila nekoliko emotikona vatrice kojima joj je htjela poručiti da izgleda sjajno.

Ovo ljeto glumica će dočekati spremna, za razliku od prošlog ljeta kad je u kolovozu na Instagramu šaljivim tonom priznala da uvijek dođe u formu tek kad ljeto završi.

Glumica je oduvijek imala veliko samopouzdanje koje joj je i donijelo status koji danas uživa, no ovih dana sigurno je još i samopouzdanija zbog nove ljubavi. Nedavno su ju paprazzi uhvatili nakon večere s nepoznatim muškarcem, a Stone je osmijehom otkrila da osjeća sreću i zaljubljenost.

  • +3
Sharon Stone s novim dečkom Izvor: Profimedia / Autor: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia