OPERACIJA TRIJUMF

Severinin klon i spašavanje Hrvatice Ane

09.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Tko je zamijenio Marinu Tucaković? Tko je ispao, a tko je nominiran? Što Rozga voli raditi sa suđem?

Možda najveće pitanje koje su si ovoga tjedna postavljali gledatelji 'Operacije Trijumf' nije bilo tko će ispasti, a tko završiti nominiran, već tko će zamijeniti Marinu Tucaković.

Prisjetimo se, zbog smrti Marininog sina, 'Operacija' je preskočila jedan tjedan emitiranja, a iako su svi očekivali zamjenu, odlučeno je da je, kako reče Huljić, Marina jednostavno nezamjenjiva pa je njezina stolica ostala prazna i čekat će je dok to bude potrebno. Makar to značilo da će takvom ostati do kraja cijele sezone prikazivanja.

Možda baš s ciljem čepljenja praznine, Huljić je ovaj ponedjeljak bio posebno raspoložen da stejdž pretvori u kauč za psihoanalizu, no prije nego je žiri uopće dobio priliku otvoriti usta u za to rezerviranom finalu emisije, saznali smo da – iznenađenja li iskrenog – nije ispala Ana, već Nikola P., što nakratko ruši teoriju da SMS glasove šalju samo tinejdžerice. Hrvatica Ana tako je ostala spašena dva puta u istoj emisiji – jednom na početku i drugi put na kraju, kad ju je iz skupine friško nominiranih ponovo iščupao Mr. Profesor.

Nikola S. i Vukašin novi su kandidati za ispadanje, Aleksandar je (zijev) opet miljenik publike, a glazbena gostovanja nisu bila toliko glazbeno, koliko vizualno atraktivna – Jelena Rozga otpjevala je pokoju seosku poskočicu o razbijanju čaša, a muške oči zabavila je i Emina Jahović, srpski Severinin klon. Dužina haljina dragih voditeljica također je bila prikladna.

Još svega nekoliko tjedana ostalo je do kraja. Možemo li izdržati?