s lokalnim stanovništvom

Severina u raskošnom izdanju: S krunom na glavi zamijesila kruh i rezala pršut

01.06.2023 u 18:16

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Severina nalazi se u Istri gdje uživa na odmoru i druženju s lokalnim stanovništvom s kojim je zamijesila kruh i kušala lokalne delicije

Splitska pjevačica Severina proteklih dana oduševljava obožavatelje fotografijama iz prelijepe Istre, a posebnu pozornost privukla je u najnovijem izdanju u crnoj haljini i zlatnoj kruni.

Mala crna haljina poznata je kao vječni modni klasik s kojim je gotovo nemoguće pogriješiti, a kada je odjene Severina - uspjeh je zagarantiran!

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica birala je model duljine malo ispod koljena, obilježen efektnim zlatnim kopčama na širokim naramenicama.

Svoju malu crnu haljinu kombinirala je sa zelenim cipelama metalnog sjaja, a sve je podigla na višu razinu velikim zlatnim naušnicama i raskošnom zlatnom krunom.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Severina je na ostalim fotografijama prikazana kako se zabavljaju dobrom društvu te uživa u lokalnoj delikatesi - domaćem pršutu.

Na drugoj objavi pohvalila se umijećem izrade kruha te se s krunom na glavi bacila na posao miješanja tijesta s lokalnim stanovništvom.