USPOMENA NA LJEPŠE DANE

Severina u bikiniju izgleda senzacionalno, ali se svejedno našalila na svoj račun: 'Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more'

10.09.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Naša estradna ikona ovih dana ima mnogo toga na pameti. U srijedu se pojavila na sudu zbog još jedne parnice protiv bivšeg supruga Milana Popovića u društvu svojih odvjetnika, nedavno je preboljela koronu, pisalo se o njenim problemima u braku s Igorom Kojićem, a izgleda da joj najviše nedostaju more i njezina Dalmacija, u kojoj je nakratko zaboravila na sve probleme

Kako je početkom ljeta sama rekla, odlazak u Dalmaciju, u rodni Split u posjet majci koja joj priprema domaće specijalitete, izuzetno joj godi. Na neko vrijeme Severina tada zaboravi na sve probleme koji su je snašli.

Zato se sada fotografijom sjetno prisjetila svog nedavnog odmora na obali i obožavatelje odlučila zadiviti svojim izgledom u bikiniju. Sevka je nosila crni dvodijelni kostim, poseban zbog svog gornjeg trendi dijela na jedno rame, a ukrašen predimenzioniranim cvjetovima. Riječ je o bikiniju s potpisom Dharma Bechweara, točnije modelu Fiori čija je cijena oko 1200 kuna.

'Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima?’ pitala se pjevačica ispod svoje objave, no nikome nije bilo jasno čemu takav opis kada izgleda besprijekorno.

Severina na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Poznata Splićanka u 49. godini izgleda bolje od nekih upola mlađih kolegica s estrade, a to su primijetili njezini fanovi koji su je brzo konstatirali:

‘Još kad bi sve izgledale bar upola kao Severina, pa gdje bi nam bio kraj..’, ‘Severina, iz dan u dan si mlađa i mlađa, kako je to moguće?’, neki su od komentara ispod fotografije.