prirodna ljepotica

Severina nakon izolacije izgleda top: Lice bez šminke i vitke noge u prvom planu

02.09.2020 u 20:06

Bionic
Reading

Prije dva tjedna objavila da je dobila pozitivan nalaz na Covid-19 pa je bila primorana završiti s ljetovanjem u Dalmaciji. Nedavno je izašla iz karantene koju je provela u Zagrebu, a tijekom ta dva tjedna bila je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Ponovno se oglasila i prisjetila svog velikog hita

'Ja sam djevojka sa sela, noga mi je bosa, ali sva sreća imam ovu predivnu haljinu. Imam i imendan', napisala je pjevačica prisjetivši se stihova svoje pjesme iz 1998. godine 'Djevojka sa sela'. Na fotografiji je u romantičnoj ružičastoj haljini, stavila savršene noge u prvi plan i lice bez make upa.

Brojni komplimenti ni ovaj put nisu izostali, a još ranije pjevačici su poručili kako izgleda poput djevojčice te kako za nju starenje nije opcija. Kad je izašla iz samoizolacije, taj trenutak je svečano je obilježila riječima: 'Pozdrav s druge strane. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave!'

Podsjetimo, Severina je prije točno dva tjedna javnosti obznanila da ima koronavirus, a otkrila je i da je na testiranju bio njezin sin Aleksandar čiji je nalaz bio negativan. Objasnila je da se vjerojatno zarazila od bliske osobe, i to po povratku s ljetovanja u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji.

'Premda nemam nikakve simptome, dobila sam potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test', poručila je tada među ostalim Severina koja je virus preboljela bez problema. Vrijeme u izolaciji u svom zagrebačkom stanu kratila je spremanjem, čitanjem, gledanjem serija i plesanjem.