udarila o čeličnu konstrukciju

Severina se ozlijedila usred koncerta: 'Srećom, samo sam zaradila krvavu ranu'

04.10.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Padovi preko kablova, u rupe između pozornice, udarci o instrumente - mnogi glazbenici na svojim koncertima znaju doživjeti svakakve nezgode. To nije zaobišlo ni našu pjevačku zvijezdu

Severina je proteklog vikenda u Osijeku održala koncert, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala što ju je snašlo tijekom nastupa.

'Svaki put i svaki put iznova želim zagrliti ljude koji vole moje pjesme i koji vole to što radim, jer su ljubav i emocije najvažnija, velika nit koja nas spaja i koja nam svima treba. Udarila sam o čeličnu konstrukciju i mislila sam da mi je pukla potkoljenica. Srećom, samo sam zaradila krvavu ranu, ali srce je puno', poručila je pjevačica uz video u kojemu se grli s obožavateljima. Zahvalila je publici i svom bendu.

U Osijeku je nastupila prvi put nakon 12 godina, a u publici se nalazio i njezin sin Aleksandar. Tako je Severina poslije koncerta podijelila i isječak u kojem je pjevala 'Rođeno moje', pjesmu posvećenu svom dječaku. Emotivna pjevačica otišla je do benda i okrenula leđa publici kako bi zadržala emocije koje su je preplavile.

  • +53
Koncert Severine u Osijeku Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos