NOVA TIKTOKERICA

Severina se pohvalila da ide u korak s vremenom: 'Nova sam i skroz neupućena, ali brzo učim'

10.04.2022 u 18:07

Bionic
Reading

Domaća pjevačica već je nekoliko godina aktivna na društvenim mrežama, gdje obraduje obožavatelje iz cijele regije svakom novom fotografijom ili videom. Kako bi im dala još veći uvid u svoju svakodnevicu, Severina se odlučila pojaviti na novoj platformi kojoj popularnost strelovito raste, a čije alate tek pokušava shvatiti

Tik Tok za mnoge mlade i nije neka novost na tržištu društvenih mreža, ali za sve one koji teško prate korak s tehnologijom možda je. Na ovoj se izuzetno popularnoj društvenoj mreži sada pojavila i domaća pjevačica Severina.

Svoj je profil na Tik Toku otvorila dok je u zračnoj luci čekala svoj let, te poručila: ‘Dok sjedim ovako na aerodromu, jedino što mi na um padne je da otvorim Tik Tok’.

@severina.vuckovic Pozdrav svim TikTokerima diljem svijeta, ja sam nova i skroz neupućena, ali brzo učim 💃🏻#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca ♬ original sound - Severina

Osim toga bez srama je priznala da nije upućena u to kako ova platforma točno funkcionira.

‘Pozdrav svim TikTokerima diljem svijeta. Nova sam i skroz neupućena, ali brzo učim’, pohvalila se.

Nije dugo trebao da je otkriju obožavatelji te joj u komentarima požele dobrodošlicu. ‘Dobrodošla Seve naša. Volimo te!’, ‘Napokon si došla TikTok’, pisali su joj oduševljeni pratitelji u a video je skupio gotovo 60 tisuća pregleda. Ne sumnjamo da će Seve biti vrlo popularna na Tik Toku jer samo na Instagramu broji zajednicu od 1.300.000 ljudi.