nakon pljačke

Severina se oglasila nakon nakon što su joj nepoznati počinitelji provalili u stan: 'Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad'

15.06.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Jednoj od najpopularnijih glazbenica u regiji u ponedjeljak poslijepodne je provaljeno zagrebački dom, na Bijeniku. Pri tome su dvojica nepoznatih muškaraca vezali Severininu 65-godišnju spremačicu koja se u njemu zatekla te iz stana odnijeli nakit još uvijek nepoznate vrijednosti. O svemu se sada oglasila i potresena pjevačica

Premda se posljednjih dana na društvenim mrežama moglo vidjeti niz fotografija s Maldiva, Severina Vučković u trenutku pljačke bila je u Hrvatskoj, ali ne i u svom domu.

'Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su 'ukrali dijete', to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi', rekla je Severina za Jutarnji list.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, počinitelji su najvjerojatnije opservirali Severinin penthouse i u akciju krenuli u trenutku kad su Severina i njezin menadžer Tomica Petrović izašli iz stana. Ali su previdjeli to da bi u stanu mogla biti spremačica, koja policiji nije mogla dati korisne podatke o njihovu opisu, budući su vrlo brzo napustili stan. Policiji je znakovito da je jedna nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan bila pošpricana sprejem pa će zatražiti snimke na ostalim nadzornih kamerama koje se nalaze u blizini.