lijepa uspomena

Severina se javila videom s odmora, nema tko nije oduševljen

30.07.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda uživa u ljetnim radostima. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je snimku nekih sretnih trenutaka koje je provela s prijateljicama, menadžerom Tomicom Petrovićem i sinom Aleksandrom

Pjevačica je lijepe trenutke s odmora spojila u nostalgični Instagram video, a može se vidjeti da su boravili na Vrniku gdje su guštali u gastronomskim delicijama, vožnji gliserom, igri s jelenima, badmintonu, susretu s mještanima.

Očekivano, Severina je oduševila ekipu koja je prati. 'I ja sam se malo odmorila na ovom tvom videu', 'Koji divan video i svi divni', 'Bajka', pisali su joj. Pjevačica se nakon kratkog predaha vratila glazbenim obavezama te je u petak navečer održala koncert u Primoštenu.

'Najviše uživam sa svojim sinom i obožavam svaki treptaj dok mi prepričava svoja otkrića u svijetu. Predivan je, stalno me propituje kad će postati tinejdžer i 'vidi li se već to''. Vozimo bickl zajedno, gledamo serije i volimo majice omiljenih likova. Humorom smo preživjeli najgore. A i uz pomoć moje mame, nećakinje Mije i prijatelja. Uživam i na koncertima, i u stvaranju novog albuma sam uživala. Uživam u svemu što me raduje, a to su trenuci koji se pamte po veselju', ispričala je Severina nedavno za Novi list. Dodala je da je takvih trenutaka puno te da uživam i na putovanjima, i u restoranima, na svojim i na koncertima koje gleda i da obožava i izložbe.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX