NA ODMORU

Severina pozirala bez trunke šminke, a obožavatelji je pohvalili da izgleda poput curice

18.07.2022 u 15:12

Bionic
Reading

Pjevačica Severina na pozornici se uglavnom može vidjeti uvijek pomno dotjerana i sa scenskom šminkom. Tako se pojavljuje i na većini javnih događanja, ali zato je svoj godišnji odmor odlučila opušteno provesti. Pokazala je kako izgleda u prirodnom izdanju, bez trunke šminke na licu

Već nekoliko dana Severina se odmara na otoku Korčuli, a najradije se javlja s otočića Vrnika, udaljenog svega nekoliko minuta vožnje brodićem. Tamo, kako je otkrila, uživa u društvu sina te svojih najbližih kolega i suradnika.

Da joj odmor od svakodnevice, borbe oko skrbništva nad sinom te niza koncerata koje ima iza sebe, ali i u najavi, itekako godi, Seve je pokazala i najnovijom fotografijom.

Pozirala je u restoranu bez trunke šminke te u opuštenoj žutoj tunici, ukrašena tek zlatnim nakitom. Za svoj je prirodni izgled 50-godišnjakinja dobila samo pohvale.

'Kako dobro izgledaš bez šminke', 'Curica', 'A što reći, lijepa', 'Prelijepa', samo su neki od komentara fanova koji su se nizali ispod objave, a upravo oni nisu krili koliko im se sviđa opuštenija Severina, koju inače imaju prilike pratiti dotjeranu na nastupima i malim ekranima.

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL