sve zgodnija seve

Severina objavila fotografije u savršenoj haljini, a obožavatelji je zasuli komplimentima: 'Nikada ljepše nisi izgledala'

20.06.2021 u 22:15

Bionic
Reading

Ljetna sezona i popuštanje epidemioloških mjera donijeli su i brojna društvena događanja. Na nekoliko njih proteklog tjedna prisustvovala je Severina te baš svaki put pokazala besprijekoran stajling, a sada se na Instagramu pohvalila i crnom haljinom koja joj stoji kao salivena

Unatoč tome što su joj nepoznati počinitelji provalili u stan te joj tjedan nije započeo najbolje, Severina se nije dala smesti. Pohodila je nekoliko društvenih događanja, a svojom pojavom, baš svaki put, ostavila je bez daha. U Dubrovniku, povodom izlože Dimitrija Popovića kojem je pozirala kao Marija MAgdalina stigla je u bijelom od glave do pete, u Zagrebu na Comic Conu nikog nije ostavila ravnodušnim u zelenoj haljini, a na koncertu održanog u sklopu jedne proslave Severina je posegnula za vječnom malom crnom haljinom koja u njezinoj izvedbi izgleda nezaboravno.

'Bila je to nezaboravna noć pod zvijezdama,' napisala je Severina te na svom Instagramu objavila niz od nekoliko fotografija na kojima je odjevna u crnu haljinu. Vrlo elegantan i bezvremenski kroj Severini je pristajao kao saliven.

Midi haljina od baršunasto materijala bila je na jedno rame, lagano nabrana i istaknutog struka, a u prvi plan je stavljala Severininu vitku figuru i raskošan dekolte.

Efektnu crnu kombinaciju upotpunila je klasičnim crnim salonkama i mini torbicom. Fotografije su odmah prikupile veliki broj lajkova i komentara. 'Nikada ljepše nisi izgledala', 'Najljepša si', Predivna si, kao i uvijek', 'Kraljica', 'Prelijepa naša Seve', samo su neki od brojnih komentara oduševljenih pratitelja.

  • +9
Severina na Comic Conu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL