radosni trenuci

Severina i Igor iznenadili malenog Aleksandra putovanjem iz snova

05.11.2017 u 21:05

Bionic
Reading

Severina i Igor Kojić otputovali su u Pariz, gdje su malenom Aleksandru priredili iznenađenje - izlet u Disneyland. Iako Aleksandru ovo nije prvi posjet francuskoj metropoli i najčarobnijem zabavnom parku na svijetu, pjevačica se potrudila da mu i ovo putovanje ostane u najdivnijem sjećanju

Severina Kojić i njezin petogodišnji sin Aleksandar, kojeg pjevačica ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, još su jednom posjetili najromantičniji grad na svijetu - Pariz, no ovog im se puta pridružio i Igor Kojić, koji se s malenim Aleksandrom od prvog dana trudi njegovati prisan odnos.

Severina i Aleksandar posjetili su Disneyland prije tri godine kada je Aleksandar imao tek dvije godine, a sada kad je malo narastao vratili su se posjetiti njegove omiljene crtane likove.

Obiteljska idila započela je obilaskom Pariza, a pjevačica nije odoljela a da trenutke ne ovjekovječi fotoaparatom. Severina i maleni Aleksandar nasmijano su pozirali, dok ih je Igor slikao uz korito Sene, s pogledom na najprepoznatljiviji simbol Pariza - Eiffelov toranj.

Ipak, veseli je dvojac našao mjesta i za Igora te su svi zajedno uslikali selfie koji je nezaobilazan dio svih njihovih  putovanja. Modno dotjerani trojac uživao je u šetnji Parizom, no nesumnjivo najslađi od njih bio je maleni Aleksandar koji je u pariškom stilu nosio sivu beretku.

  • +2
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pjevačica je na Instagramu podijelila i video na kojem vidno uzbuđeni Aleksandar s francuskim naglaskom izgovara rečenicu: 'kako je predivan Pariz'. Simpatičan video oduševio je Severinine obožavatelje, a posebno ženski dio koji nije ostao ravnodušan na malenog šarmera.

Kao šećer na kraju došao je izlet u Disneyland. Pjevačica je i ovog puta nosila prepoznatljive mišje uši popularne Minnie Mouse, a za razliku od prošlog puta kada su kući ponijeli fotografiju s Mickeyem i Minnie, Severina i Aleksandar s ovog su putovanja ponijeli fotografiju na kojoj se drže za ruke ispred čarobnog Disneyevog dvorca.