SVE ZA GLEDANOST

Sestrinska svađa prerasla u fizički obračun: Kim i Kourtney Kardashian nisu štedile riječi, ali ni šake

26.02.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati prije premijere prve epizode 18. sezone jednog od najpopularnijih reality showova na svijetu, 'Keeping Up With The Kardashians', u javnost je puštena i najava u kojoj se dalo do znanja kako će se neki odnosi u ovoj sezoni itekako promijeniti, a sve će eskalirati i tučnjavom

Još je prije nekoliko mjeseci najstarija od sestara Kardashian, 40-godišnja Kourtney Kardashian, jasno dala do znanja kako joj je dojadilo snimanje popularnog reality showa, u koji je uključena cijela obitelj, osobito jer više nema namjeru davati javnosti potpuni uvid u njezin privatni život, želeći tako prvenstveno zaštiti svoju djecu.

Keeping Up With the Kardashians - 18. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, čini se da taj i više nego dobar izvor prihoda još je uvijek previše primamljiv da bi doista okrenula novu stranicu u životu i rekla svima zbogom. Ipak, ako je suditi po najnovijoj, 18. po redu sezoni 'Keeping Up With The Kardashians', ovoga puta mnogi će se intimni trenuci događati upravo pred kamerama.

Točnije, napeti odnosi između pojedinih sestara Kardashian eskalirali su do fizičkog sukoba, a to je vidljivo i u najavi prve epizode. U njoj se nakon prepucavanja sukobljavaju Kourtney i Kim Kardashian, da bi na kraju doslovce poletile šake.

  • +5
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia