SLAVLJE U NEW ORLEANSU

Serena Williams udaje se nakon dvije godine veze

10.11.2017 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze, romantičnih zaruka prošle godine u prosincu te rođenja malene Alexis prije dva mjeseca, jedna od najboljih tenisačica svijeta i suosnivač društvene mreže Reddit odlučili su izmjeniti vjenčane zavjete. Djevojačku večer, Serena Williams proslavila je u New Yorku i sada je spremna da ispred 250 svjedoka kaže 'da' Alexisu Ohanianu

Prema izvorima bliskima paru, jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Serena Williams, i njezin zaručnik, suosnivač društvene mreže Reddit, Alexis Ohanian, ovih dana bi trebali ozakoniti svoju dvogodišnju vezu.

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

36-godišnja Serena i dvije godine mlađi zaručnik, koji su prije dva mjeseca prvi puta postali roditelji malene Alexis, u posljednjim su pripremama za vjenčanje, koje bi se trebalo održati u New Orleansu i na kojem će, navodno, biti oko 250 uzvanika. Prema želji mladenke, sve bi trebalo biti u bijelim i pastelnim tonovima.

Serena Williams djevojačku je večer, sa sestrom Venus i prijateljicama, zapravo imala cijeli vikend i to u New Yorku. Djevojke su odsjele u hotelu Baccarat, dan su provele u turističkom obilasku autobusom po gradu, a potom su, u restoranu Legasea, te večeri otvorenog samo za njih, uživale u morskim plodovima.

Nakon večere, uputile su se u klub PH-D Rooftop i tamo se zabavljale do ranih jutarnjih sati, nakon čega su se vratile u hotel. Nakon napornog tulumarenja, idući su dan provele opuštajući se u spa centru Spa de La Mer, u sklopu hotela.

mon petit chou. 📸 @serenawilliams

Objavu dijeli Alexis Ohanian Sr.🗽 (@alexisohanian)

Serena Williams i Alexis Ohanian zaručili su se u prosincu 2016. godine, a sretnu vijest su sa svojim obožavateljima podijelili, a kako drugo, nego putem Reddit mreže.

... but are you ready?

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Serena Williams i Alexis Ohanian na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia