STIGLA NASLJEDNICA

Tenisačica Serena Williams rodila curicu

02.09.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Jedna od najtrofejnijih tenisačica svih vremena, Serena Williams, rodila je u petak 1. rujna, i to curicu. Slavna sportašica u vezi je sa suosnivačem društvene mreže Reddit Alexisom Ohanianom još od 2015, a zaručili su se u prosincu 2016.

Serena se porodila i klinici u West Palm Beachu na Floridi, a iako slavni roditelji još nisu službeno izdali priopćenje nakon što se vijest proširila društvenim mrežama, njezina sestra, tenisačica Venus William uoči meča na WTA turniru u Queensu  za ESPN je komentirala: 'Naravno da sam jako uzbuđena, ne mogu vam ni reći koliko sam sretna'.

Slavnoj sportašici počele su prestizati čestitke sa svih strana, a među prvima čestitala joj je Beyonce na svom profilu na Instagramu.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Za tenisačicu i Ohaniana to je prvo dijete, a da je u drugom stanju saznala je uoči Grand Slam turnira Australia Open u siječnju ove godine. Priznala je da je bila toliko šokirana da je uzela šest testova za trudnoću dok se nije uvjerila da je to zaista istina.

No ni neočekivana trudnoća nije je zaustavila u osvajanju trofeja i rušenju rekorda. U finalu je pobijedila svoju sestru Venus i rekordni sedmi put osvojila Australian Open, čime je ušla u povijest kao najuspješnija tenisačica svih vremena s ukupno 23 Grand Slam trofeja, prestigavši legendarnu Njemicu, Steffi Graff koja ih osvojila 22 u karijeri.

Serena je otkrila i kako je svoju fotografiju na kojoj je vidljiv trudnički trbuščić sasvim slučajno objavila na Snapchatu.

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sve se dogodilo slučajno. Bila sam na odmoru uživajući u slobodnom vremenu. Na mobitelu imam tu aplikaciju na kojoj se prati trudnoća pa se u sklopu toga i fotografiram svakog tjedna da vidim kako napredujem', rekla je Serena Williams te nastavila: 'Nisam rekla gotovo nikome, samo najbližim ljudima. Nekako sam to čuvala za sebe. No to je problem s društvenim mrežama. Stisneš krivi gumb i pola sata kasnije imaš četiri propuštena poziva. Ništa mi nije bilo jasno. Na kraju je zapravo bio dobar tajming, iako sam mislila čekati s objavom još pet ili šest dana.'

Serena Williams i Alexis Ohanian na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je u razgovoru za Us Weekly iskreno priznala i da ju je strah majčinstva. 'Nisam uopće majčinski tip. Barem ne još. To je nešto na čemu moram raditi. Do sada sam previše bila okupirana sama sobom i svojim zdravljem, karijerom, tijelom', objasnila je buduća majka.

No njezino mišljenje ne dijeli njezina jako dobra prijateljica, glumica Meghan Markle, poznatija kao nova ljubav princa Harryja, koja je za medije izjavila da je siguran kako će Serena biti divna majka.

  • +10
Serena Williams na teniskom terenu Izvor: Reuters / Autor: Petar Kujundzic

'Bit će nevjerojatna majka. Najviše to mislim zbog toga što zna kako izbalansirati snagu i osjećaje. Osim toga, s obzirom na to da joj karaoke idu jako dobro, mislim da će njezine uspavanke za bebu biti sjajne', kazala je simpatična kanadska glumica.