ZASAD TEK 'DOVIĐENJA'

Selma Blair se samo šalila: Cameron Diaz glumi nije rekla zbogom

16.03.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Lijepu holivudsku glumicu Cameron Diaz nismo vidjeli u filmu od 2014. godine pa je vijest kako se odlučila umiroviti od glume, koju su prenijeli svjetski mediji, shvaćena vrlo ozbiljno. No, sve je bila samo šale njezine kolegice i dugogodišnje prijateljice Selme Blair

Diaz pamtimo iz filmova kao što su 'Charliejevi anđeli' i 'Svi su ludi za Mary', a posljednji je put glumila u remakeu mjuzikla 'Annie' 2014. godine.

Glumica se 2015. vjenčala za bivšeg rock glazbenika Benjija Maddena, s kojim je konačno dobila miran život o kojem je, prema njoj bliskim izvorima, oduvijek sanjala.

Njezino povlačenje s filmskog platna, nakon više od dva desetljeća duge karijere, mnogi su smatrali privremenim kako bi se mogla posvetiti privatnom životu.

'Producenti joj neprestano šalju razne ponude i scenarije, no ona uopće nije zainteresirana. Sretna je ovako i uživa u slobodnom vremenu. Uživa u ulozi kućanice, a više od ičega voljela bi postati majka', rekao je nedavno za britanski Daily Mail izvor blizak slavnoj glumici, koja je dugo tvrdila kako majčinstvo nije za nju.

Pored toga, Diaz se posljednjih godina posvetila promoviranju wellnessa, a svoje tajne podijelila je u knjigama 'The Body Book' 2013. godine i 'The Longevity Book' 2016. godine, pa ne čudi da je vijest o njezinom umirovljenju od glume i okretanju novog poglavlja u životu shvaćena ozbiljno.

  • +13
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da se radi o umirovljenju, a ne samo kratkotrajnoj pauzi od glume, potvrdila je njezina kolegica i dugogodišnja prijateljica Selma Blair.

'Neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, ja bih voljela da se to dogodi, ali Cameron je javno naglasila da je završila s time. Jednostavno više ne želi snimati. Sretna je time kako njezin život trenutačno izgleda i ne znam što bi joj se trebalo ponuditi da se vrati.', izjavila je za britanski Metro Blair.

Vijest o službenom prekidu glumačke karijere Cameron Diaz prenijeli su svjetski mediji, nakon čega se Blair oglasila putem Twittera i priznala da se samo šalila.

'BREAKING NEWS. Ljudi, molim vas! Malo sam se našalila u jednom intervjuu, Cameron Diaz se od ničeg ne umirovljuje. I još malo prijelomnih vijesti: Ja se sad umirovljujem s mjesta glasnogovornice Cameron Diaz', napisala je Selma Blair.