sve za sreću

Promijenila život iz temelja: Ovo je jedina uloga koju Cameron Diaz priželjkuje

05.01.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo tri godine otkada smo poznatu holivudsku plavušu vidjeli na velikom platnu te se od tada Cameron Diaz u potpunosti posvetila ljubavnom i obiteljskom životu

Svoju zavidnu karijeru koju je ostvarila u Hollywoodu Cameron Diaz u posljednje tri godine stavila je na čekanje i potpuno se posvetila privatnom životu. 

Jedini projekt na koji se trenutno fokusira njezina je velika želja da postane majka. Iako je tijekom godina naglašavala kako se ne vidi u toj ulozi te da je zadovoljna svojim životom i bez mališana, čini se da je promijenila mišljenje.

  • +6
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Cameron ne želi raditi. Obožava biti doma i sjajno se uklopila u ulogu domaćice, a najviše od svega voljela bi postati majka', rekao je za američke tabloide izvor blizak 45-godišnjoj zvijezdi. 

Na odluku da se na neko vrijeme povuče iz svijeta Hollywooda znatno je utjecao i njezin suprug Benji Madden, gitarist i glazbenik za kojeg se udala 2015., nakon samo sedam mjeseci veze.

  • +16
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U ovoj fazi bili bi presretni kada bi im se dogodilo čudo i kada bi postali roditelji. Iako nisu o tome prije razmišljali, sada bi se voljeli okušati i u tome', objašnjava nadalje isti izvor.

'Na neki način suprug mi je uspio pokazati kako je biti u odnosu u kojem su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikad to nisam doživjela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan i vidim u njemu veliku inspiraciju te mislim da sam prava sretnica', otkrila je u svom zadnjem intervjuu zgodna i vitka plavuša koja je nekad hodala s Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom, danas dečkom pop dive Jennifer Lopez.