NA INSTAGRAMU

Selma Blair objavila još jednu potresnu fotografiju i pokazala kroz što sve prolazi zbog multiple skleroze

10.09.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Početkom ove godine holivudska glumica donijela je tešku odluku - svojim vjernim obožavateljima više neće skrivati ništa, dapače, pokazat će im apsolutno sve dijelove njezine borbe s teškom bolesti, a njezine objave i fotografije slamaju sve

Na svom službenom profilu na Instagramu holivudska glumica od početka ove godine sa svojim najvjernijim pratiteljima dijeli sve svoje najteže trenutke i apsolutno sve tretmane i posljedice kroz koje prolazi u borbi s multiplom sklerozom. Malo je reći da su njezine objave potresne i da zbog njih mnogima navru suze na oči, no ona je ustrajna pokazati pravo lice te teške bolesti.

I njezina posljednja objava šokirala je sve. Na njoj Selma Blair pozira pred ogledalom gola, tek s Thom Browne jaknicom, držeći u rukama torbicu u obliku raka, a rukom se pridržava za glavu koja je već odavno bez ijedne vlasi kose. Bez kose je ostala nakon još jednog tretmana, ovoga puta kemoterapije.

Sama objava izazvala je suosjećanje i u njezinim brojnim kolegama, a Michelle Pfeiffer joj je napisala da je 'savršenstvo'. Ipak, nisu svi bili blagonakloni. Ima i onih koji su ostavljali hejterske komentare, no Selma Blair ni ovoga im puta nije ostala dužna.

  • +11
Selma Blair Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Na komentar osobe da obuče hlače, Blair je odgovorila: 'Nemam niti jedne. Možeš li vjerovati? Minimalizam', dok je na napis da je poludjela rekla da je s njezinom glavom 'sve u redu'.