Selma Blair

Ne odustaje od borbe: Potresna objava nekoć omiljene holivudske glumice

26.07.2019 u 18:58

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana, 47-godišnjoj holivudskoj glumici dijagnosticirana je multipla skleroza. Njezino uvjerenje, da je tek nespretna te joj zbog toga sve ispada, na kraju se pokazalo krivim. Selma Blair danas hoda uz pomoć štapa ili posebnog bicikla za oboljele od te autoimune bolesti, a njezina posljednja objava rasplakala je milijune njezinih obožavatelja diljem svijeta

Na svom Instagram profilu Selma Blair ima vjerojatno najveću i najvjerniju vojsku obožavatelja - njih 1,7 milijuna, a baš kako su oni oduvijek bili iskreni prema njoj, takva je i ona prema njima. Otkako je 47-godišnjoj holivudskoj glumici prošlog kolovoza dijagnosticirana multipla skleroza, upravo svoj profil koristi kako bi podigla svijest o toj autoimunoj bolesti, ali i s obožavateljima prolazila sve najteže trenutke u svom životu.

Već odavno Selma Blair ne može se kretati bez pomoći štapa ili posebnog bicikla za oboljele od multiple skleroze, a najveću snagu u borbi protiv ove teške bolesti daje joj njezin osmogodišnji sin Arthur. Upravo je on dobio od svoje mame vjerojatno najteži zadatak - prije negoli je otišla u bolnicu, na još jednu u nizu terapija kojom bi joj se olakšao tijek boelsti, obrijao joj je glavu.

Njezina posljednja objava, na kojoj u bolnici pozira ćelave glave, rasplakala je mnoge, a Selma je, naslanjujući se na žuti bicikl uz pomoć kojeg hoda, napisala:

'Danas je dobar dan. Napokon me otpuštaju iz bolnice, moj tim nevjerojatnih medicinskih sestara i tehničara i najboljeg liječnika koji vjeruju u moje ozdravljenje koliko i ja. Ovo je dugotrajni proces i trajat će do daljnjeg. Trenutno je moj imunitet izrazito oslabljen i takav će ostati iduća tri mjeseca, stoga molim bez poljubaca.'

  • +16
Selma Blair Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je otvorila srce i dušu, Selma Blair nije precizirala kakvom se tretmanu podvrgnula, no jedno je sigurno - ona vjeruje u svoje ozdravljenje.