POSLJEDICE TERAPIJE

Selma Blair ne odustaje: Emotivnom objavom o svojoj borbi s multiplom sklerozom rasplakala sve

01.08.2019 u 20:02

Bionic
Reading

Nakon što je završila s dvomjesečnom terapijom, kojom pokušava smanjiti simptome multiple skleroze, 47-godišnja glumica na svom je Instagram profilu sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju i otkrila posljedice svega

Da itekako želi ponovno normalno živjeti, ali i uživati u odrastanju svog osmogodišnjeg sina Arthura, holivudska glumica odavno je pokazala. 47-godišnja Selma Blair, otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza, prolazi kroz vjerojatno najtežu životnu bitku, a sve detalje svog liječenja rado dijeli s vjernim obožavateljima.

Nakon što je dva mjeseca provela u bolnici, gdje je bila podvrgnuta tretmanu transplatacije matičnih stanica, kako bi se simptomi multiple skleroze barem umanjili, Selma Blair otkrila je na svom Instagramu i posljedice iste. Naime, nakon svega što je prošla, Selma Blair sada se mora boriti i sa nesanicom koja je posljedica odrađene transplatacije.

Objavivši fotografiju svojih nogu u kadi, prepunih masnica, napisala je: 'Nesanica - potvrđena. Budna sam kao beba, prestrašena i želim plakati. Želim svoju mamu! Okupat ću se i isplakati. Svaki početak je težak i to moram pamtiti.'

  • +16
Selma Blair Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, transplatacija matičnih stranica, kojoj se podvrgnula, podrazumijeva prvo vađenje matičnih stanica iz krvi i koštane srži, potom se tijelo podvrgava jakim dozama kemoterapije, da bi se potom matične stanice ponovno ubrizgale u tijelo kako bi se ponovno podigao imunitet, što u krajnjem cilju znači da da se spriječava da multipla skleroza napreduje.

Zbog kemoterapije, Selma Blair počela je gubiti i kosu, zbog čega je sinu dala zadatak da joj obrije glavu.