SAMOKRITIČNA PJEVAČICA

Selena Gomez strahovala je za karijeru: 'Što bi bilo da mi ovo nije uspjelo'

07.02.2020 u 09:42

Bionic
Reading

U poslu kojim se bavi popularnost, slušanost i publika od presudne su važnosti i zato je Selena Gomez imala opravdani strah prije objave svog posljednjeg albuma koji je na koncu doživio veliki uspjeh

U svom novom posljednjem intervjuu za britanski magazin Dazed, 27-godišnja pjevačica Selena Gomez razgovarala je o svojim unutarnjim strahovima, borbama i panici koju je imala prije izdavanja albuma 'Rare'

'Rare' je njezin treći samostalni glazbeni album, a napravila ga je nakon nekoliko godina pauze koje je uzela zbog zdravstvenih i brojnih drugih privatnih problema.

Mali odmak od publike, obožavatelja i svijeta glazbe kod Selene je izazvao dodatnu dozu samokritike i straha od javnih nastupa, stvaranja novih pjesama.

'Mislila sam da će moja karijera završiti i da se novi album nikome neće svidjeti. Proganjao me taj strah i zato sam uložila dodatni napor u stvaranje istog. Jako sam se trudila oko svakog detalja, dugo sam radila na albumu. Moglo se dogoditi da album doživi totalni debakl. Gdje bih onda bila i što bih radila? Ušla sam u neko konfuzni vrtlog, sve sam preispitivala i u sve sumnjala', rekla je poznata pjevačica.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

No, nakon što je album polako počeo dopirati do publike, a pjesme oduševile milijune diljem svijeta, Selena je odahnula.

'Drago mi je da još uvijek imam doticaj s publikom. Sve pjesme su mi jednako drage i mislim da je ovo moj najiskreniji album, dala sam cijelu sebe i potpuno se otkrila svijetu. Jedan od fanova kazao je da je pjesma 'Vulnerable' srce albuma i to mi je bio veliki kompliment', zaključila je mlada glazbenica.

Gomez je govorila i o svom latino podrijetlu koje vuče s očeve strane. Kazala je da je ponosna na svoje korijene, da uvijek rado ističe od kuda potječe te da razmišlja neke pjesme napraviti na španjolskom jeziku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Uvijek glasno govorim o svom podrijetlu. Moji baka i djed došli su kao imigranti u SAD i ilegalno prešli granicu. Nije im bilo lako, a da to nisu učinili ne bi bilo ni mene danas niti bi ja živjela ovakvim životom. Ne mogu ni zamisliti kroz što prolaze obitelji koje se danas s time suočavaju i kako je onima koje razdvoje od djece na granici. Ne volim kada Latinose nazivaju kriminalcima i tako ih generaliziraju, to je čista nepravda.'