POP PRINCEZA

Kultne marte i bajkerska kožna jakna: Selena Gomez zna da se s modnim klasicima ne može pogriješiti

31.01.2020 u 15:47

Bionic
Reading

Nakon što je u nedavnom intervjuu za NPR izjavila kako je bila žrtva emocionalnog zlostavljanja u vezi s pop zvijezdom Justinom Bieberom, glumica i pjevačica Selena Gomez prvi je put ugledana u javnosti

Slavna 27- godišnjakinja u novu godinu zakoračila je radno. Početkom siječnja objavila je novi studijski album 'Rare' na kojem je radila posljednje četiri godine i zatim odradila svjetsku promociju filma 'Dolittle' s glumcem Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Posljednjih dana ova bivša Disneyjeva zvijezda puni medijske stupce izjavom o emocionalnom zlostavljanju od strane bivšeg partnera, pop pjevača Justina Biebera, a nakon nje po prvi put je ugledana u javnosti.

Na ulicama Los Angelesa i prilikom izlaska iz frizerskog salona, Selena je uočena u pomalo netpičnoj dnevnoj kombinaciji koja je uključivala kultne čizme marte i bajkersku jaknu, uz crne tajice i majicu s likom legendarnog repera, Snoop Dogga.

S laptopom i pametnim telefonom u ruci, Selena je kombinaciju u rock maniri dodatno naglasila novom frizurom neurednih valova.