RARE BEAUTY

Selena Gomez pokreće kozmetičku liniju: 'Trebamo biti zadovoljni onim što jesmo i kako izgledamo. Ne definiraju nas fotografija, lajk ili komentar'

05.02.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Selena Gomez odlučila se za poslovni potez poput Rihanne i Lady Gage, te je najavila vlastitu make up liniju pod imenom Rare Beauty

Uspješna 27-godišnjakinja pokrenula je svoju beauty liniju pod nazivom Rare Beauty, a moći će se kupiti već ovoga ljeta u Sephorinim trgovinama.

Selenina make up kolekcija će sadržavati kozmetiku i proizvode za njegu lica.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ime je inspirirano naslovom njezinog aktualnog singla Rare (u prijevodu: rijedak, jedinstven) s istomimenog albuma.

'Trebamo biti zadovoljni onim što jesmo i kako izgledamo. Trebamo prestati tražiti savršenstvo', rekla je Selena uz poruku kako se trebamo prestati uspoređivati i moramo prihvatiti vlastitu jednostavnost.

'Prestala sam se truditi biti savršena. Samo želim biti ja. Mislim da Rare beauty može biti više od beauty brenda. Ne definiraju nas fotografija, lajk ili komentar. Za Rare Beauty nije važno kako te drugi ljudi vide, već kako ti vidiš sebe', objavila je Selena.

Inače, Selena je još ljetos zaštitila svoje ime za proizvode za lice, tijelo, kosu i mirise.

Osim što na svim područjima niže uspjehe, Selena je posudila i svoj glas žirafi Betsy u filmu 'Dr. Dolittle' s Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi.

'Jako sam uzbuđena što sam dio ovog projekta. Da su me nazvali bilo kada, ja bih rekla da pristajem. Ispostavilo se da je redateljičina kćer moja velika obožavateljica i čak se moj lik zove po njoj. To je baš slatko', izjavila je u ranijem intervjuu mlada glazbenica i glumica koja je glumi i pjeva još od djetinjstva.

Selena je svoju karijeru započela u Disneyjevoj seriji 'Wizards of Waverly Place', a nakon toga je uspješno plivala showbusiness vodama ostvarivši impresivnu filmsku, ali i glazbenu karijeru.