na velikom stadionu

Selena Gomez se vraća pjevanju, a ovaj se put pridružila Coldplayu na koncertu

03.10.2023 u 13:10

Bionic
Reading

Disneyjeva zvijezda na neko se vrijeme bila povukla iz javnog života, no sada je itekako prisutna. Svoj plan da se vrati u svijet glazbe ozbiljno provodi u djelo, a publiku je 'počastila' nastupom uz Coldplay na stadionu u Pasadeni

Iako ju poznajemo i kao glumicu i kao pjevačicu, već duže nismo imali priliku čuti Selenu Gomez u glazbenim nastupima. Međutim, popularna Amerikanka iznenadila je sve okupljene na stadionu Rose Bowl u Pasadeni, blizu Los Angelesa, pridruživši se Coldplayju u izvedbi njihove zajedničke pjesme 'Let Somebody Go'.

Selena Gomez poklonila je obožavateljima Coldplaya dodatnu poslasticu iznenadivši ih u nedjelju navečer bez ikakve najave o posebnom gostu iznenađenja.

Frontmen grupe krenuo je izvoditi pjesmu uz pomoć dvoje mladih obožavatelja iz publike koji su mu se pridružili za električnim klavirom, ali, kada je počeo svirati i pjevati, stigla je i Selena. Publika je jasno pokazala što misli o njezinom pojavljivanju na pozornici pa su ju dočekali uz usklike oduševljenja i glasan pljesak zbog čega je ona jasno pokazivala znakove sreće pjevajući uz Chrisa Martina.

Coldplay X Selena Gomez - Let Somebody Go Izvor: Društvene mreže / Autor: Coldplay

'Ovo je stvarno lijepa balada. I vrlo rano smo shvatili da treba ženski pandan vokalu. Bili smo jako zahvalni što se, kada smo zamolili Selenu da pjeva na njoj, svidjela pjesma i bila je sretna što je to učinila. Suradnje su općenito nešto što smo radili više u posljednje vrijeme. Kad smo bili mlađi, nekako smo se zaključali u sobu i osjećali da se moramo sami dokazati. Ali mislim da nam je, kako vrijeme prolazi, postalo zanimljivije raditi s drugim ljudima iz različitih dijelova svijeta. Svijet i različiti žanrovi - samo dodaju boju i karakter glazbi', ispričao je basist benda.

Ono što je počelo kao solo nastup prije negoli se pretvorilo u duet Seleninim dolaskom, na kraju se pretvorilo i u trio izlaskom pjevačice HER na pozornicu. Ona se u intrigantnoj ljubičastoj trenirci pridružila duetu koji je zaključila solom na gitari.

31-godišnja pjevačica sada se ozbiljnije planira vratiti glazbi pa je nedavno objavila svoju novu pjesmu 'Single Soon'. Ovu plesnu pjesmu obožavateljima je preporučila kao zabavnu pjesmu za kraj ljuta, no otkrila je da ju je napisala prije nekog vremena za svoj treći album koji priprema.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA