NOVI PROJEKT

Selena Gomez pokazala svoju seksi stranu i otpustila kočnice

27.03.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Mlada pjevačica Selena Gomez odlučila je svojim obožavateljima pružiti malo zabave i užitka u vrijeme izolacije. Novi spot pokazao je njezinu sasvim drugačiju stranu

Američka pop pjevačica usred borbe s koronavirusom radi punom parom. Selena Gomez izbacila je novi video spot za svoju pjesmu s posljednjeg albuma ‘Dance again’.

I baš kao što samo ime govori, Selena je u videu otputila kočnice. Zgodna brineta zavodljivo pleše u slip haljini od svile u boji šampanjca koja je sjajno istaknula njezine atribute.

  • +2
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Haljina brenda Fleur du Mal čija je cijena 769 funti stoji joj kao salivena te je od mnogih dobila pohvale. Za haljinama spomenutog brenda poludjele su i brojne druge svjetske zvijezde i trendseterice.

I ova pjesma, kao i mnoge na albumu, priča njezinu emotivnu intimnu priču. Ljubavi odnos s Justinom Bieberom koji ju je oštetio, kod Selena je izazvao potrebu da se ispusti muzikom.

Kroz stihove govori da se osjeća mnogo bolje, opuštenije te da je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav, a ona svoj mir.

Izvor: Društvene mreže