NOVI TREND

Poput Rachel iz 'Prijatelja': Selena Gomez pohvalila se novom frizurom

12.03.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Omiljena glumica i pjevačica obožava mijenjati frizure, pa je prilikom gostovanja u emisiji bivše pobjednice 'Američkog idola' Kelly Clarkson, predstavila svoju novu frizuru za koju je dobila bezbroj komplimenata

Već neko vrijeme hair stilisti najavljuju veliki povratak popularne 'rachelice' koju je nosila i proslavila holivudska miljenica Jennifer Aniston u kultnoj seriji 'Prijatelji'.

  • +2
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Riječ je o ženstvenoj frizuri išišanoj u slojevima baš kakvu je furala omiljena Rachel Green, a koja je bila vrlo visoko na ljestvicama popularnosti tijekom 90-ih kad su mnoge djevojke i žene dolazile u frizerske salone upravo sa slikom omiljene prijateljice.

A da se radi o novom vrućem trendu pokazala je i simpatična glumica i pjevačica Selena Gomez s narastajućim brojem obožavatelja, ali i druge slavne cure poput Paule Echevarríje ili Hibe Abouk...

Mlada trendesterica uživa mijenjati fizure, a iako je dosad uglavnom bila vjerna ravno ošišanim stilovima poput boba, sad je sve oduševila slatkom frizurom po uzoru na Rachel.

Selenin novi look je doista pun pogodak, a poseban su joj stajliš završetak dale retro 'zavjesa' šiške s razdjeljkom po sredini.

Za novi stil tamnokose ljepotice zaslužna je poznata frizerka slavnih Marissa Marino koja je na Instagram profil postavila fotografiju s novim Seleninim lookom te otkrila kako joj je osim Rachel Green bila inspiracija i stil glumice Goldie Hawn u filmu Klub prvih supruga.