SVI JE HVALE

Selena Gomez pokazala kakav joj je stvarno trbuh u kupaćem kostimu i poslala poruku koja je oduševila javnost

04.08.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez jedna je od onih koja se u Hollywoodu zalaže za realnije standarde ljepota i šalje poruku svojim milijunima gledateljima da vole svoja tijela u kojem god bila obliku i formi. Njezin posljednji TikTok video zbog jedne takve poruke našao se u svim medijima

Već dulje vrijeme pjevačica i glumica Selena Gomez aktivno govori o svojim zdravstvenim problemima, a u tom se procesu posebno glasno počela zalagati za pozitivnu sliku svoga tijela.

Sve češće javno govori o tome kako nema problema sa svojim oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke.

Upravo zato svojim je posljednjim videom na TikToku ponovno jasno dala do znanja što misli o svemu tome, a za svoju je poruku dobila brojne pohvale.

Objavila je video u kojem pozira na brodu tijekom svog ljetnog godišnjeg odmora, a koji provodi u Italiji. Na sebi je imala jednodijelni kupaći kostim u vedrim bojama, a u pozadini je stavila glasovnu animaciju u kojoj se čuje: 'Uvuci taj trbuh'.

Netom nakon toga oglašava se i sama 30-godišnjakinja i kaže: 'Neću ga uvući. Normalan trbuh vraća se u modu. OK?'.

Nije dugo trebalo da se u komentarima jave brojne obožavateljice koje su joj poručile da im je vratila samopouzdanje te da je jedna od najboljih mladih djevojka u Hollywoodu.

  • +3
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia