LJEPOTICA U ŽUTOM

Selena Gomez ne prestaje nizati stajlinge nadahnute 60-ima, a posljednjim u nizu ukrala je svu pozornost

14.07.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Bivša Disneyjeva zvijezda ima prilično radno ljeto. Između promoviranja nove sezone hit serije ‘Only Murders in the Building’ i promocije kozmetičke linije Rare Beauty, Selena Gomez radi bez prestanka, a njezine odjevne kombinacije posljednjih tjedana osvajaju retro šarmom

Sa svojom dugogodišnjom stilisticom Kate Young, Gomez je osmislila brojne ljetne lookove inspirirane 60-ima, s posebnim fokusom na minijaturnim suknjama i haljinama.

Prošloga tjedna Gomez se na promociji svog brenda Rare Beauty u Parizu pojavila u kompletu gingham uzorka s potpisom brenda Alaïa, stvoren od skraćenog topića i plisirane mini suknje, u kombinaciji s bijelim salonkama u špic.

U talijanskoj prijestolnici mode osvanula je u Pradinim komadima od glave do pete, sastavljenim od smaragdno zelene košulje na kopčanje, plisirane suknje prugastog uzorka i crnih cipela s minijaturnom kitten petom.

Niz izdanja u duhu 60-ih Gomez je nastavila u Londonu ovoga puta odlučivši se za minijaturnu, žutu haljinu brenda Gleamud upotpunjenu sandalama s PVC detaljima i zlatnim naušnicama ringovima.

Retro dojam stajlinga viđenog u britanskoj prijestolnici naglasila je i suptilno podignutom frizurom u obliku košnice, a svojim izdanjima retro estetike dokazala je kako je ljeto najbolje vrijeme za eksperimentiranje i isprobavanje novih stilova.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia