prijete joj

Selena Gomez oglasila se oko drame s Hailey Bieber, a ovaj potez nitko nije očekivao

24.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Premda su dvije poznate djevojke zaraćene, Selena Gomez obratila se pratiteljima i poslala apel da prestanu širiti negativu i slati opasne prijetnje Hailey Bieber. Plemeniti čin Gomez poučava oprostu, nakon svega što obje prolaze

Početkom ožujka društvene mreže zapalile su se oko drame između dvije djevojke Justina Biebera: Selene Gomez i Hailey Bieber. Promijenile su se grafike Instagrama i Selena Gomez postala je vlasnica Instagram profila s najviše pratitelja, a mnogi su se urotili protiv Hailey Bieber.

Mnogi tvrde da je supruga Justina Biebera njegova najveća obožavateljica koja je posvetila život uhođenju i kopiranju Selene Gomez, a prava drama dogodila se kada je Hailey Bieber objavila video za koji mnogi tvrde da je usmjeren Seleni. Na društvenim je mrežama objavila video s Kendall Jenner i Justine Skye u kojem govore: 'Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji je tajming uvijek u pravu'. 

Selenin klan tvrdi da se u videu Hailey naslađuje Seleninim izgledom i negativnim komentarima koje je dobila na račun izgleda. 

Premda je Hailey izbrisala spornu objavu, društvene mreže potpuno su 'poludjele' i podijelile se u dva klana: tim Selena i tim Hailey. Uz to, Bieberova supruga trpi velik pad broja pratitelja, a otpratile su je i neke poznate dame poput Jennifer Lopez, Miley Cyrus i Rihanne. Osim napada na društvenim mrežama, Hailey navodno trpi i napade uživo, a zbog svega se obratila i Seleni.

'Hailey Bieber me kontaktirala i obavijestila da prima prijetnje smrću i poruke mržnje. To nije ono za što se ja zauzimam i nitko nikada ne bi trebao trpjeti bullying. Zalažem se za milost i zbilja želim da ovo sve prestane', napisala je glumica na Instagramu te poslala apel u pomoć svojoj žestokoj protivnici.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia