JAVNA SVAĐA

Kaos na društvenim mrežama: Što je u pozadini djetinjastog prepucavanja Hailey Bieber i Selene Gomez?

02.03.2023 u 06:30

Bionic
Reading

Javna svađa Hailey Bieber, Kylie Jenner i Selene Gomez unijela je promjene u grafikama Instagrama. Selena Gomez postala je najpraćenija osoba na toj mreži, a otrovne strelice Bieber i Jenner 'upiknule' su samo njih jer broj njihovih pratitelja pada iz dana u dan. I dok je Gomez svoje komentare sačuvala za sebe te odlučila da se miče s društvenih mreža, Bieber i Jenner pokrenule su lavinu komentara, a mnogi se pitaju koji je uopće uzrok tom djetinjastom prepucavanju

Da Hailey Bieber nije velika obožavateljica Selene Gomez, svima je jasno jer rijetko koja žena voli bivšu djevojku svog partnera, no društvene mreže ovaj su odnos odvele na drugu razinu pruživši svima jasan uvid u to da joj je Selena još uvijek trn u oku. Mnogi tvrde da je Justin Bieber oženio svoju najveću obožavateljicu koja je posvetila život uhođenju njegove bivše djevojke, a prava drama dogodila se nedavno i zapalila društvene mreže te mnogi s uzbuđenjem očekuju hoće li pjevač dati ikakav komentar i zauzeti stranu.

Teen zvijezda je tek prije nekoliko mjeseci priznala istinu o svom stanju - otkrila je da boluje od multiple skleroze, a višak kilograma dobila je zbog lijekova koje pije.

'Kada god pijem novu kuru lijeka, počne mi se nagomilavati tekućina u tijelu. To je normalno. Kada prekinem s terapijom, onda mi i kilogrami idu dolje', izjavila je Gomez na društvenim mrežama i poručila svojim pratiteljima da se ne bi trebali sramiti svog izgleda jer je svatko lijep onakav kakav jest.

Ipak, njezin izgled mnogi često negativno komentiraju trudeći se narušiti njezino psihičko stanje, a mnogi vjeruju da se negativnim komentarima na nimalo suptilan način pridružila i Hailey Bieber.

U siječnju je supruga Justina Biebera objavila video s kolegicama supermodelima Kendall Jenner i Justine Skye, a mnogi tvrde da se u njemu nalazi i poruka za Selenu. 'Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji je tajming uvijek u pravu', govori video, a Selenin klan tvrdi da se Hailey naslađuje negativnim komentarima koje je Gomez dobila na račun izgleda. Hailey je na kraju izbrisala video, napomenuvši da ona nikad ne komentira takve stvari te da je jednostavno iskoristila zvuk koji se tada nalazio u trendingu TikToka.

Sljedeća 'slučajnost' dogodila se u veljači, kada je Selena pokazala svoje pretjerano počupane obrve, a samo nekoliko trenutaka kasnije Kylie Jenner iskoristila je to za promociju svog brenda Kylie Cosmetics. Podijelila je fotografiju svojih obrva na Instagramu napisavši: 'Ovo je bila nesreća?', a onda i na stranici brenda objavila snimku zaslona FaceTime poziva s Hailey, pri čemu obje pokazuju obrve aludirajući na nedavnu objavu Selene.

Šokirani ponašanjem poznatih it djevojaka, pratitelji su morali reagirati. Društvene mreže preplavile su objave koje pozivaju da se sabotiraju i otprate Kylie i Hailey, a pruži podrška Seleni te je ona ubrzo postala vlasnica profila na Instagramu s najvećim brojem pratitelja. Selenin profil tada je pratilo 387 milijuna ljudi, a Kylie čak sedam milijuna njih manje.

Ipak, Selena je shvatila da je veća od djetinjastog prepucavanja preko društvenih mreža te je odlučila svoj život preseliti offline.

@protectselgomez She already married Selena’s ex but STILL is copying her every move. Hailey Needs Help. #haileyneedshelp #haileybieber #selenagomez #justinbieber #kyliejenner ♬ Obsessed - Mariah Carey

Uz to, fanovi su pronašli još nekoliko 'slučajnosti' koje aludiraju na to da Hailey zbilja ima nešto protiv Selene. Otkriveno je da je još 2016. godine pratila profil posvećen njezinom hejtanju, a u nekoliko objava na Instagramu teško je ne uočiti podudarnosti s onime što ona govori u serijalu 'Serena + Chef'. Tako, dok pokazuje svoju kuhinju govoreći da će biti set serijala, Hailey pokaže svoju kuhinju uz rečenicu: 'Ovo nije set, ovo je moja kuhinja.'

  • +6
Hailey Bieber - 'chunky' bob Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia