NEOBIČAN OUTFIT

Maja Šuput iznenadila modnim odabirom koji bi se malo tko usudio nositi

20.06.2019 u 22:24

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput koja je nedavno izgovorila sudbonosno 'da' i postala gospođa Tatarinov, ne ustručava se odjenuti što bi se rijetko tko odvažio

Popularna glazbenica pokazala je na svom Instagram profilu neobičnu kombinaciju koja je podijelila njezine pratitelje.

Naime, njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić koji se nedavno natjecao u showu 'Ples sa zvijezdama', vrckavu je pjevačicu odjenuo u stajling koji je primjereniji zimi nego iznimno toplom lipnju.  

  • +3
Vjenčanje Maje Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Za snimanje nove sezone TV showa 'Supertalent' Marko je Maju koja će ponovno biti članica žirija, odjenuo mini haljinu od 'čupave' tkanine u hit nijansi dusty rose uparivši je s bijelim visokim čizmama s potpisom slavnog dizajnera Alexandrea Vauthiera. Outfit je podignula s dva moćna detalja: prozirnom torbicom kultnog Hermèsa i velikim satom.

Dakako, ovako neobičan stajling odmah je izazvao brojne komentare, a premda su je zbog frizure usporedili s pjevačicom Arianom Grande, nekima se njezin ekstravagantni look nije baš svidio.

'A nije malo prehladno?', komentirali su neki fanovi Majin stajling.

  • +6
Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Maja je 11. lipnja proslavila prvih mjesec dana provedenih u braku pa je na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 380 tisuća obožavatelja, objavila još neviđene fotografije s bajkovitog vjenčanja u Istri, na kojem je sudbonosno 'da' izrekla svom partneru Nenadu Tatarinovu.