PRKOSI GODINAMA

Seksi performans na plaži frontmena Red Hot Chili Peppersa

01.02.2017 u 08:44

Bionic
Reading

Šesto desetljeće života rokeru Anthonyju Kiedisu vrijeme je novih izazova, a nakon poroka koji su dugo bili dio njegove svakodnevice, danas zadovoljstvo pronalazi u malo zdravijem stilu života, fitnesu i surfanju

Nema tog paklenog vala koji će udaljiti 54-godišnjeg Anthonyja Kiedisa od onog što mu uz glazbu danas predstavlja najveći užitak. Slavni roker surfa već godinama, a kako je jednom izjavio, s daske neće sići do posljednjeg daha, ponajmanje danas sa svoje 54. godine. Na isklesanom tijelu koje je nedavno pokazao na plaži pozavidjeli bi mu mnogi, ponajviše oni koji se u šestom desetljeću toliko ne posvećuju sebi i kultu tijela. Kiedis je uvijek imao svoja pravila, tuđa ga nisu zanimala, konvencionalan stil života ponajmanje.

'Zanimljivo mi je rušiti sliku prosječnog muškarca koji je po nekima na vrhuncu u svojim tridesetima, pa malo manje u četrdesetima, dok su pedesete - kriza. Nisam dio tog kluba', rekao je Kiedis koji je nakon rođenja sina, danas devetogodišnjeg Everlyja odlučio raskrstiti s grijesima prošlosti. A bilo ih je puno, podsjetio se u posljednjem intervjuu za britanski Absolute Radio. 'Na početku karijere mislili smo da je naš bend božji dar. Bili smo prljavi, bahati mali gadovi. Umišljeni pankeri. Na prvom koncertu vrijeđali smo sve koji su se našli u publici. Nasreću, nije ih bilo puno. Bili smo ludi. Danas su loše navike samo uspomene', poručio je Kiedis.

Anthoyn Kiedis na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia