MORSKE RADOSTI

Seksi mama Žanamari otvorila sezonu: 'Otkrila sam da mi je svibanj najdrazi za plažu'

27.04.2018 u 22:03

Bionic
Reading

U predahu od poslovnih obaveza pjevačica se odlučila opustiti na plaži u Tučepima. Na sreću pratitelja Žanamari Perčić na društvenim mrežama, te dragocjene trenutke mira i guštanja zabilježila je fotografijom koja je, baš kao i svaki put do sada, oduševila njezine pratitelje

'Prva! Nema više glupiranja', napisala je Žanamari na svom Instagram profilu pored fotografije koju je objavila. S njom je na proljetnom suncu guštala i njezina kćerkica Gabrijela. Zgodna pjevačica svukla se u šareni kupaći kostim i pokazala da nije jedna od onih koji se moraju bojati prvoga pokazivanja. Cijele godine je vrijedno trenirala i pazila na prehranu jer na njoj nema ni grama viška.

'Upravo smo u montaži video spota 'Kraj programa', pa mi dobro dođe da malo odmorim i napunim baterije na suncu. More je hladnjikavo, ali nismo baš uskočile. Više smo se polijevale', rekla je za tportal.

'Otkrila sam da mi je svibanj najdraži za plažu. Nije neizdrživo vruće, plaža je prazna. Pravi zen. Visoku sezonu ne volim i prošle godine sam se jako malo puta okupala u moru. Zato ovu sezonu sam prva na plaži. Jer ovu čistoću i mir na kupanju nitko ne može platit. Ono što se događa u cik sezone na plažama, onaj kaos, od toga bježim!', ispričala je.

Poput ostalih Dalmatinki, voli, kaže, biti na suncu, ali isključivo sa sunblock kremom. 'I na Gabici i na sebi! Da ne bi bilo pec, pec', kaže kroz smijeh Žanamari.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić