ZBOG LJUBOMORE

Šeherezada i Onur nisu više par iz snova?

18.10.2012 u 11:09

Bionic
Reading

Nakon prvotne bajke i ljubavi do krova, otkako je Halit dobio ulogu 'Sulejmana Veličanstvenog' njegova supruga ne može podnijeti to što na poslu ima svoj harem

Glumac Halit Ergenç poznat je po muževnim ulogama, poput Onura iz '1001 noći' ili Sulejmana, ali je u pravom životu itekako romantičan. A to najbolje zna njegova supruga Bergüzar Korel, koju Halit svaki dan nečime iznenadi. No ipak najviše pamti dva posebna dana - kada ju je Halit zaprosio i kada se za njega udala.

Njihova ljubav najprije je doživjela svoju ekranizaciju, a zatim su se zaljubili i u stvarnom životu. Svi su njihov život nazvali pravom bajkom, a o tome je govorila i sama Bergüzar.

Halit me zaprosio 7. svibnja 2009. na Maldivima. Došao mi je i rekao da idemo na otočić blizu onog na kojem smo odsjeli. Išli smo malenim brodom. Upravo kada smo pristigli na otok, sunce je krenulo zalaziti, a ona divna crvena boja sunca je uljepšavala more. Kada smo došli na otočić, vidjela sam da je sve ukrašeno cvijećem. Na otoku smo odjednom ostali samo on i ja. Nekoliko sam trenutaka pokušala shvatiti je li to samo san ili stvarnost. Onda me je priupitao: 'Želiš li se udati za mene?' Od silnog uzbuđenja, zaboravila sam mu reći 'da'. Sve je bilo kao san…', rekla je Bergüzar koja je nastavila sanjati bajku i na samom vjenčanju.

'Točno dva mjeseca nakon zaruka pripremili smo veliko vjenčanje u hotelu Osmanlije. Taj sam se dan probudila jako rano, vani je bio gotovo mrak i kišilo je. Oko 5.30 sati sam pozvala našu organizatoricu Irem Yargici jer sam se bojala da će nam kiša stvarati probleme zato što se dio svadbene ceremonije trebao održati vani. Iako je dan počeo napeto, ipak je sve završilo kako treba. Glavni stilist bio je Ugur Alevyilmaz, a on mi je napravio frizuru. Organizatori su popunili prostor bijelim i ružičastim cvijećem, baš kako sam željela. Prostoriju je ispunjavalo glas Suzan Kardes, koju je slušalo oko 320 gostiju. No njih, ali i mene, Halit je iznenadio pjesmom koju je poslije ponoći otpjevao samo meni. Bilo je kao u bajci… Nismo odmah otišli na medeni mjesec, ali smo ipak kasnije posjetili naše posebno mjesto - Pariz ', pričala je za medije Bergüzar, ali u zadnje vrijeme čini se da njihova bajka doživljava noćnu moru jer lijepa glumica navodno ne može obuzdati svoj gadan temperament.

Nakon što je njen suprug postao glavna zvijezda 'Sulejmana Veličanstvenog' Bergüzar ima problema s tim što se na snimanju svakodnevno ljubi s glumicom Meryem Uzerli, a prije nekoliko mjeseci su se turski mediji raspisali da će se zbog ljubomore i rastati.

Navodno je nedavno Bergüzar prekinula snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni' jer nije mogla podnijeti strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s glumicom Meryem Uzerli

'Upala je na set i povukla Meryem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je psovati i čupati je. Uzerli je vrištala, a Halit je urlao na svoju ženu, pokušavajući ih razdvojiti. Navodno poznati turski glumac ne želi više tolerirati ljubomorne ispade supruge. U studiju je nastao kaos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita redatelj nije naglavačke izbacio Bergüzar', rekao je za Haberler izvor koji se našao na licu mjesta.

Supruga glumca je plakala dok ju je on držao za ramena i bijesno joj se unosio u lice. S druge strane, Meryem je bila u šoku i nije progovarala. Tako je Korel po treći put prekinula snimanje.

To je potvrdila i sama Meryem nedavno za Kurir.

'Njegova je supruga ljubomorna i bilo je neugodnih situacija na setu.'

Čini se da njihova bajka poprima oblike nekog trilera, jer Korel ne može podnijeti vidjeti svog supruga u naručju druge. Iako se radi samo o poslu.