UŽIVA U DRUŽENJU

Tata u akciji: Bradley Cooper ne skriva sreću u društvu dvogodišnje mezimice

12.01.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon što mu je glumački kolega Brad Pitt javno zahvalio u pomoći u odvikavanju od alkohola koji je kumovao njegovu raspadu braka s Angelinom Jolie, holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper na ulicama New Yorka uočen je u šetnji sa svojom mezimicom, dvogodišnjom Leom De Seine

Prošle godine proslavljeni holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper prekinuo je četverogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a svaki slobodan trenutak trudi se provoditi s dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine s kojom je ovoga vikenda uživao na ulicama New Yorka.

Nakon prekida veze, Irina i Bradley izvan suda postigli su dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom kćerkicom koju zajednički planiraju odgajati u New Yorku.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa 44-godišnji Cooper i 33-godišnja Shayk navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu.

  • +5
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon odrađenog treninga u sportskom izdanju, dežurni paparazzo fotografi uočili su Bradleyja Coopera na ulicama New Yorka u društvu dvogodišnje mezimice, a njegovo pojavljivanje u javnosti uslijedilo je nakon što mu se glumački kolega Brad Pitt na nedavnoj dodjeli nagrada National Board Of Review javno zahvalio na pruženoj pomoći u odvikavanju od alkohola.

'Hvala ti Bradley. Bradley je upravo stavio svoju kćerkicu na spavanje i požurio na ovo okupljanje. Moram naglasiti da sam danas trijezan samo zahvaljujući njemu. Od tada sam svakim danom sve sretniji. On je pravi prijatelj i duša od čovjeka. Volim te i još jednom hvala', glasio je emotivni govor Brada Pitta.

  • +3
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

Cooper i Pitt poznaju se još od ranih dana iz svijeta Hollywooda, a u nekim su projektima i zajedno surađivali. Cooper je i sam davno priznao da je imao problema s porocima, kada je u mladosti krenuo krivim putem i eksperimentirao s opijatima.