U SURVIVORU

Sebastian Fleiss smršavio čak 11 kilograma

16.03.2012 u 12:59

Bionic
Reading

Iako su u Kostariki često bili gladni, bez vatre i umorni, nakon povratka kući kandidati Survivora više cijene život i male stvari. Donosimo vam što su kandidati prvo napravili nakon što su se vratili u civilizaciju

Manekenka Alex Grdić si je napravila cornflakes s mlijekom i ušla u mirišljavu kupku. Budući da joj je strašno nedostajao televizor, priuštila si je filmski maraton cijelu noć.

Po povratku kući, Martina Vrbos nakon riže i kokosa pojela je najveću pizzu koja se može zamisliti, pa joj je nakon toga i pozlilo. I tako tri dana zaredom.

Neven Ciganović izgubio je devet kilograma pa je pohrlio u sve lance brze hrane. Zatim je otišao u London partijati i obnoviti garderobu budući da mu njegova više nije pristajala.

Sebastian Fleiss jedini žali što je otišao iz Kostarike. Kaže da bi najradije ostao još šest mjeseci. Kad je došao kući, bio je sam sa sobom dva sata, zatim je pojeo bakinu štrudlu od sira te se nikako nije mogao nasititi voća koje mu je jako nedostajalo. Sebastian je u šouu smršavio čak jedanaest kilograma.