božićne radosti

Savršeno za podizanje temperature: Claudia Schiffer kao seksi Baka Mrazica

25.12.2020 u 23:17

Bionic
Reading

Mnoge su zvijezde diljem svijeta na podijelile fotografije sa svojim obiteljima na kojima uživaju na zajedničkim druženjima. Pokazale su raskošno okićene domove kao i tradicionalne 'ružne božićne džempere', a jedan od najpoznatijih supermodela u povijesti odlučila se za - vruću čestitku

Claudia Schiffer svojim pratiteljima je Božić čestitala izazovnom fotografijom u kojoj je odjevena u crveno seksi donje rublje i kapom Bake Mrazice iz mlađih dana.

Zanosnu Claudiju modni agenti otkrili su u noćnom klubu u Düsseldorfu te je ubrzo postala jedan od najtraženijih supermodela. Trideset godina poslije, za britanski Elle se osvrnula na zavidnu karijeru i otkrila dosad nepoznate pikanterije uz svog života.

  • +7
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Don Emmert / AFP / Profimedia

'Bilo je to suludo vrijeme! Živjela sam poput rock zvijezde. Na svakoj reviji čuvali su me tjelohranitelji. Ne samo mene, nego i moju odjeću, čak i rublje - grudnjake i gaćice. Svaki put kad bih izišla na pistu i vratila se, mojih stvari nije bilo, sve bi nestalo. Zato je i moje rublje svojedobno moralo imati vlastite zaštitare', izjavila je 50-godišnja Schiffer. Danas je sretna supruga redatelja Matthewa Vaughna i majka 17-godišnjeg sina Caspera, 15-godišnje kćeri Clementine i 9-godišnje Cosime.

Ljepotica njemačkog podrijetla i danas se može pohvaliti manekenskom linijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice, a nedavno je iskreno progovorila o starenju te objasnila kako sa zadovoljstvom prihvaća svoju zrelu dob. 'Ne trudim se ni izgledati ni osjećati mlađa nego što jesam. Uživam u sadašnjem trenutku', poručila je Claudia.