TV LEGENDA

Saša Zalepugin: 'Na moju sreću, nemam više nikakve veze s televizijom'

22.10.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja i urednika iz vremena bivše države rijetko se pojavljuje u javnosti te daje intervjue. Početkom prošle godine Saša Zalepugin imao je operaciju kuka, a danas se, kako ističe, odlično osjeća živeći daleko od televizije i ostalih medija

Pred kamerama je proveo divne trenutke, danas se time ne želi baviti.

'Za mene je televizija davno svršeno vrijeme. Sada se bavim nečim sasvim drugim i, na moju sreću, nemam više nikakve veze s televizijom. Zovu me ponekad za neke angažmane, ali ja, jednostavno, ne želim to više da radim. Ima tu malo i onoga da mi je dosadilo. Druga su vremena, u kojima ja, jednostavno, ne želim sudjelovati', poručio je Zalepugin za Avaz.

'Ne može izblijediti nešto što ste radili 30 ili 40 godina. To je ostalo zabetonirano u glavi, samo sa mnogo više saznavanja, iskustva i ideja nego što su bile ranije. Sada imam drugi način razmišljanja i okupacije tako da se televizijom više ne bavim, ali je gledam, naravno. Uživam u onim stvarima za koje mislim da su dobre. To je moj jedini odnos s televizijom', rekao je.

Dodao je kako se televizija sada više razvila i sve je više zanimljivih stvari. 'Tu ima nepregledno more dobrih emisija, ali ima i onih katastrofalnih. Ima i jednog i drugog, kao i u životu i oko nas. Sve se svodi na isto, dobro i loše', iskren je Zalepugin.

  • +4
Saša Zelepugin Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL

S voljenom suprugom Tihanom Harapin Zalepugin nedavno je proslavio i 26. godišnjicu braka, a ukupno 31 godinu svoje ljubavi.

'S velikim zadovoljstvom smo proslavili godišnjicu, i to na Hvaru, ali smo i u Zagrebu imali proslavu sa prijateljima. Tihana mi je uvijek bila velika podrška. Imam divnu suprugu i još divniji brak', pohvalio se Zalepugin.