BIJES I NEVJERICA

Saša iz igre izbacio sve stanare osim Marka

28.11.2008 u 11:03

Bionic
Reading

Zbog tajne misije, Saša je sve stanare izbacio iz igre što je razbjesnilo pojedince, a umalo dovelo i do tuče

Saša je danas popodne shvatio da mu gori pod petama. Nije uspio nagovoriti dovoljno stanara na odustajanje od igre te ih je odlučio sam izbaciti van. Najavio im je da će stisnuti alarm, pozvao ih u dnevni boravak i drama je počela.

Najprije je izbacio Sabinu zbog masne kose, Rinu zbog prljavih zubi, pa Mrkvicu, pa Ornelu i tako dalje. Stanari su se zajapurili od bijesa te se posvađali s njim da nije fer. Ornela i Rina najviše mu zamjeraju što to nije učinio odmah prvi dan i da ako su mogle biti četiri dana 'šporke', izdržat će još jedan dan.

Jedini koji se nije bunio, već je s neobičnom smirenošću prihvatio Sašinu odluku bio je Marko. Naravno, zato što je Saša odlučio za pobjednika ostaviti njega - ili sebe. Sabina, inače tiha kao miš, poludjela je na tu ideju i rekla mu da je 'papak' jer se ne usudi izbaciti Marka koji bi ga mogao premlatiti. Zatim je Sabina otišla do alarma i izbacila iz igre Sašu, a nakon toga mu je u bijesu izrezala i nekoliko komada odjeće.

Marko se nije bunio na odluku da novac na žiroračun dobije upravo on. Sustanarima je obećao da će svakom dati njegov dio i da ne brinu. Pitamo se bi li Marko bio toliko smiren i bi li imao povjerenja u nekog drugog koji bi pokupio lovu i zatim je obećao drugima.

Osim Sabine, žestoko je reagirao i Mrkvica, koji je verbalno napao Sašu rekavši mu da igra jako prljavo i da nije u redu što si uzima za pravo odlučivati o tuđem novcu. U jednom je trenutku situacija bila toliko napeta da se činilo kako će i fizički nasrnuti na njega.

Sve u svemu, atmosfera je u kući napeta, u zraku se osjeća nevjerica , a pale su i teške riječi. Moramo napomenuti da stanari nisu svjesni Sašine tajne misije, pa iz tog kuta gledišta možemo i opravdati njihove reakcije.