HOLLAND TAYLOR

Sarah Paulson čestitala 78. rođendan svojoj partnerici: ‘Svi su me putevi vodili tom licu, tim očima i toj duši. Ti si mi sve na svijetu’

15.01.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Od samog početka njihova je veza bila na meti kritika, što zbog toga što je riječ o homoseksualnoj vezi, ali i zato što je između njih razlika od čak 32 godine. No, holivudske glumice time se nikada nisu zamarale. Dapače, iz dana u dan njihova je ljubav sve jača, a Sarah Paulson to je potvrdila još jednom dirljivom rođendanskom čestitkom

Povodom 78. rođendana svoje životne partnerice, glumice Holland Taylor, holivudska je glumica Sarah Paulson svoj Instagram profil odlučila iskoristiti kako bi joj čestitala rođendan, ali i sa cijelim svijetom podijelila koliko je sretna u vezi s 32 godine starijom ženom.

'Svi su me putevi vodili tom licu, tim očima i toj duši. Jednostavno rečeno, ti si mi sve na svijetu. Ovo je za tebe. Danas. Sutra. Zauvijek. (Ako ti se i ne sviđa ova fotografija, ti si glupa, stoga se nemoj ljutiti kada ju vidiš. Čak sam ju napravila crno-bijelom jer znam da ih voliš. Stoga pssst. Ovo je savršena fotografija savršene osobe). Sretan ti rođendan draga', napisala je uz fotografiju Holland Taylor 46-godišnja Sarah Paulson.

Ispod njezine čestitke, dobrim željama su se pridružile Debra Messing, Chrissy Metz i Michelle Pfeiffer, kao i mnogobrojni obožavatelji.

Sarah Paulson i Holland Taylor svoju su vezu započele početkom 2015. godine, no tek su je javnosti potvrdile u ožujku 2016.

Sarah Paulson Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER