ISTINA ILI LAŽ?

Sarah Ferguson i dalje poriče da je bila u kontaktu s producentima 'Krune' i da je davala insajderske informacije o kraljevskoj obitelji

28.10.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Kako tvrde britanski mediji, vojvotkinja od Yorka bila je prisiljena demantirati tvrdnje da je 'uzastopno kontaktirala' s producentima 'Krune'. Navodni izvori Left Bank Picturesa kažu kako je 63-godišnja Sarah Ferguson tražila partnerstvo s njima za televizijsku adaptaciju njezinog ljubavnog romana 'Her Heart For A Compass'

Kako danas u svojoj priči donosi Daily Mail, Sarah Ferguson navodno je ponudila pomoć s informacijama o svom liku u Netflixovoj hit seriji 'Kruna', kako bi njezin prikaz u istoj bio čim vjerodostojniji, a neki tvrde i kako je s njima željela podijeliti i sve o tome kako uistinu funkcionira kraljevska obitelj.

'Vojvotkinja je konstantno slala mailove i zvala telefonom, nudeći savjete, pozadinske informacije, a rekla je i kako može pružiti pogled iznutra, što bi je učinilo neprocjenjivom za seriju kao konzultanticu', otkrio je izvor i dodao kako se pretpostavlja da je vojvotkinja od Yorka istaknula u svemu vlastito iskustvo u filmskoj industriji, budući da je bila producentica na filmu 'Viktorija: Život mlade kraljice' iz 2009. godine.

  • +3
Sarah Ferguson Izvor: EPA / Autor: RICCARDO ANTIMIANI

Do kontakta je navodno došlo nakon što je uvidjela kako njezin lik i nije pretjerano zastupljen u seriji. Zbog toga je nazvala Andyja Harriesa, izvršnog direktora i suosnivača produkcijske kuće Left Bank Pictures, i ponudila pomoć.

Izvor blizak vojvotkinji otkrio je kako je ona 'isprva razmišljala da bi jednsotavno mogla ponuditi mali uvid u svoj karakter', ali i da nije razmišljala o tome da zauzvrat traži neku naknadu. No, nekoliko sati kasnije taj isti izvor kategorički je ustvrdio kako Sarah nije nudila svoju pomoć tvorcima 'Krune' uz tvrdnje da je sve krivo protumačeno.