SARAH FERGUSON

Vojvotkinja od Yorka sve je raznježila ovim fotografijama za 63. rođendan

16.10.2022 u 17:29

Bionic
Reading

Bivša supruga princa Andrewa na Instagramu je na poseban način obilježila proslavu 63. rođendana - fotografijama sebe kako leži u travi dok se igra s korgijima kraljice Elizabete II, Muickom i Sandy

Preslatki psići nakon kraljičine smrti ostavljeni su u naslijeđe Sarah Ferguson i njezinom bivšem suprugu, princu Andrewu, s kojim živi u raskošnoj vili u Windsoru, a da se o njima dobro brine potvrdila je ovog vikenda na Instagramu.

‘Darovi koji ne prestaju davati...’, napisala je Fergie ispod objavljenih fotografije referirajući se na kraljičine ljubimce, a njima je odlučila obilježiti 63. rođendan.

Usprkos razvodu od kraljičina sina 1996. godine, Sarah Ferguson s princom Andrewom uspjela je održati blizak odnos, a navodno se posebno zbližila s kraljicom u posljednjoj godini njezina života.

Svoje psiće kraljica je vodila u redovite šetnje vrtovima Windsora u kojima bi joj se često pridružila njezina bivša snaha.

‘Vojvotkinja se povezala s Njezinim Veličanstvom oko šetanja pasa i jahanja konja, a čak i nakon razvoda, nastavila je svoje veliko prijateljstvo s Njezinim Veličanstvom, šećući pse i čavrljajući’, rekao je izvor za britanski The Telegraph.

  • +3
Kraljica Elizabeta II. sa svojim ljubimcima Izvor: Profimedia / Autor: Illustrated London News / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Andrew (62) dao je dva korgija, Muicka - nazvanog po Loch Muicku na kraljičinom voljenom posjedu u Balmoralu - i još jednog korgija po imenu Fergus, majci kako bi ju razveselio dok je njezin suprug princ Philip bio u bolnici u ožujku 2021. godine.

Vojvoda od Edinburgha preminuo je u travnju, a Fergus je umro sljedeći mjesec od srčane mane. Andrewova kći, princeza Beatrice tada je pronašla Sandy kao zamjenu. Rečeno je da je kraljica bila shrvana smrću psa, posebice nakon samo mjesec dana od smrti njenog supruga.

  • +4
Kraljičini korgiji Izvor: Profimedia / Autor: Peter Nicholls / PA Images / Profimedia

Prema navodima brojnih, Muick i Sandy bili su prisutni u kraljičinoj sobi kada je umrla 8. rujna u dvorcu Balmoral u dobi od 96 godina.

Muick i Sandy također su razveselili srca ožalošćenih kada su se pojavili tijekom sprovoda pokojne kraljice 19. rujna uz princa Andrewa ispred dvorca Windsor u Engleskoj, gdje su čekali da stignu mrtvačka kola s njihovom pokojnom vlasnicom.