DJELOMIČNO SAVLADANO

Sanjari o vlastitom vinogradu: Pogledajte kako se Ecija Ojdanić snašla u berbi

23.09.2018 u 23:24

Bionic
Reading

Posjet jednom seoskom gospodarstvu u posljednjim danima godišnjeg odmora nagnao je 44-godišnju glumicu Eciju Ojdanić na razmišljanje o vlastitom vrtu i vinogradu pod stare dane, ali sudeći po fotografijama koje je objavila ovog vikenda, za ulogu vrtlarice i vinogradarice morat će se bolje spremiti

'Bablje ljeto u Kljacima! Već se vidim po stare dane tu kako se hvalim plodovima svog vrta i maltretiram djecu i unučad da sa mnom dijele moju oduševljenost domaćim proizvodima', napisala Ecija uz fotografije snimljene u vrtovima i vinogradima mjesta Kljake.

Glumicu i osnivačicu Kazališta Moruzgva dijeli tek nekoliko dana od premijere predstvae 'Brodolomke' pa je vikend iskoristila za opuštanje i punjenje baterija u prirodi.

Svratila je tako Ocija ponovno u općinu Ružić, gdje joj se pružila prilika da isproba svoje vinogradarske vještine i sudjeluje u berbi grožđa.

Oboružala se Ecija s dvojim škarama, no umjesto među čokotima završila je udobno smještena u sjedalu quada i s čašom u ruci. Nadamo se iskreno da nije pivo.

View this post on Instagram

Dresscode “berba” #ecijaškaroruka

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Fotografiju je šaljivo potpisala s 'Glumica/producentica za vrijeme berbe', a priložila je i fotografiju potpisanu s 'Glumica/producentica nakon berbe'.

Moramo priznati da je tehnike opuštanja nakon napornog rada u vinogradu odlično savladala. Još samo da savlada tehnike za vrijeme rada u vinogradu, i može odmah u glumačku mirovinu.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL