u 'susjedstvu' je

Sanja Vejnović otputovala izvan Hrvatske - otkrila je i razlog svog putovanja

16.04.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Naša glumačka diva javila se iz Crne Gore, točnije iz Boke kotorske gdje trenutno radi na filmu 'Zaliv', redatelja Draška Đurovića. Priča filma smještena je pred početak Prvog svjetskog rata dok je Boka kotorska bila pod Austrougarskom, a ona u njemu glumi mamu od glavnog junaka

Kako je ranije izjavila, Sanja Vejnović audicija za film koji trenutno snima je bila zahtjevna. Trebala ju je snimiti pa je, otkrila je, kontaktirala kolegu Momčila Otaševića da joj pomogne s crnogorskim akcentom.

Uloga koju glumi u tom filmu za ju je bila iznimno teška. Objasnila da 'u sebi ima nešto što je pokretački zlo' te da je starija žena od nje pa joj je pomogla maska, odnosno makeup.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Nakon godinu dana nastavak snimanja filma 'Zaliv'! Predivni Bokokotarski zaljev!', opisala je glumica nekoliko fotografija sa seta. Pratitelji su joj poželjeli 'sreću na snimanju i sretan povratak', a nije izostalo ni komplimenata da je 'ljepotica svih ljepotica' i 'predivna'.

Inače, u scenama snimljenim u prvoj fazi filma 'Zaliv' igra američka glumica Marisa Berenson, poznata zvijezda kultnih filmova 'Kabare', 'Smrt u Veneciji', 'Barry Lyndon'.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL