stari kao vino

Sanja Vejnović zaustavlja dah svakom svojom fotografijom bez šminke

26.06.2023 u 11:05

Bionic
Reading

Naša glumačka diva, mnogima je poznato, može se pohvaliti laskavom titulom jedne od najljepših žena svijeta, budući da joj je 2012. godine dodijelila filmska internetska stranica IMDb. No njezina ljepota i izgled do danas se uopće ne mijenjaju

Sanja Vejnović neprestano plijeni svojom pojavom i elegancijom. Svakom svojom objavom koju pokaže svojim fanovima, izazove divljenje tako i za onu koju je objavila među posljednjima.

Glumica je svojim pratiteljima poželjela 'dobar dan' uz svoj selfi na kojem se može vidjeti njezino lice bez trunke šminke a izgleda 20 godina mlađe. 'Sanja, vaš osmijeh je Ljeto', 'Nakon tvoga lica i pozdrava zaista je dobar dan', 'Bezobrazno lijepa i gotovo', odmah su se počeli nizati samo komentari u superlativima.

Tajna njezine mladolikosti leži u tome što je, kako je sama otkrila, od djetinjstva fizički vrlo aktivna i mora biti u pokretu pa danas redovito vježba i uvijek nešto radi po kući. Voli gimnasticirati i plesati. Išla je i na boks, ali je izdržala tek nekoliko mjeseci 'jer su to fizički vrlo zahtjevni treninzi'. Dugo je imala brz metabolizam, ali to se s godinama promijenilo.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL