najljepše društvo

Sanja Vejnović otkrila svoju emotivnu stranu: 'Hvala ti Tiha što si nas izabrala'

19.07.2023 u 13:43

Sanja Vejnović

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Bionic
Reading

Naša glumica na Instagramu je otkrila kako je u njezin svijet ušetala slatka dalmatinerica Tihana, a koliko joj znači otkrila je u tekstu objave

Već i prvi pogled na Instagram profil poznate domaće glumice Sanje Vejnović otkriva nekoliko zanimljivosti o njoj samoj: voli prirodu i voli životinje. Svojoj dalmatinerici Tihani trudi se pružiti što bolji i ljepši pseći život, a u posljednjoj je objavi otkrila kako je kujica ušla u život njezine obitelji.

Uz fotografiju s kujicom Tihanom glumica je napisala: 'Tihanu smo udomili prije dvije godine, par mjeseci nakon što je umro naš dalmatiner Artur. Stjecajem okolnosti vidjeli smo objavu na FB-u ; tri dalmatinerke ( mama i dvije kćeri) čiji je vlasnik umro, traže udomitelje. Kada smo ih došli vidjeti, Tihana je skočila u zagrljaj Goranu, ona je u stvari njega odabrala. Voli se grliti, maziti, smije se tako da pokazuje zube. Dobra i blaga, ljubav velika. Hvala ti Tiha što si nas izabrala, uljepšavaš nam živote svaki dan!'

Svoju je pseću prijateljicu glumica nedavno povela i u Crikvenicu, a sve kako bi se Tihana okupala na jednoj od psećih plaža koje psićima nude nezaboravno iskustvo - posjet beach baru za psiće!

Riječ je o 'Monty's Beach' na kojoj vlasnici i psi mogu uživati u kupanju i sunčanju, a u obližnjem baru mogu se osvježiti i psići uz sladolede i napitke.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević