LJETNI LOOK

Zbog posljednje promjene Sanje Vejnović obožavatelji ne kriju oduševljenje

31.07.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana glumica je svojim pratiteljima na Instagramu pokazivala kako se opušta na odmoru u Dalmaciji, a onda ih je iznenadila najnovijom fotografijom na kojoj pozira s novom frizurom i bojom kose. Mnogi se jednostavno nisu mogli nadiviti besprijekornoj ljepoti Sanje Vejnović

Bilo da je riječ o kakvom filtru ili je Sanja Vejnović zaista potamnila svoju kosu, poznata umjetnica izgleda odlično, a njezine plave oči još su više došle do izražaja. Svojom pojavom iznova potvrđuje to da s pravom nosi titulu jedne od najljepših domaćih glumica. Fanovi su joj, očekivano, ostavljali samo komplimente.

View this post on Instagram

#newlook#newhaircolour

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Glumica će u kolovozu napuniti 58 godina, što se po njenu mladolikom izgledu nikada ne bi dalo zaključiti. Geni, prehrana, tretmani, pozitivno raspoloženje, meditacija, radost i smijeh, poručila je više puta Sanja, zaslužni su za njen dobar izgled.

Prije godinu dana završila je u bolnici i bila na korak do sepse, a brigu o njoj vodio je njezin bivši suprug Goran Mećava te cijela logistika divnih prijateljica.

  • +18
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL